Overnatting:

Hotell Frøya i øyriket

Hotell Frøya

Hotell Frøya ligger i kommunesenteret Sistranda på Frøya. Hjemmekoselig hotell med hyggelig betjening og det lille ekstra til sine gjester. Kjøkkenet byr på råvarer i verdensklasse og smakfulle matopplevelser.

 

Pris: 3-retters middag og overnatting i enkeltrom med havutsikt, kr 1195 pr pers.

 

 

Ansnes Brygger

Ansnes Brygger

Ansnes Brygger  ligger rett ved sjøkanten på Ansnes på Hitra. De ønsker velkommen til rotekte matkultur og storslagne opplevelser. Spis godt, sov søtt – opplev eventyret! Under slagordet matkultur og opplevelser ønsker de å tilby gjestene en totalopplevelse utenom det vanlige. Eget bryggeri har de også.

 

Matreiser i øyriket Hitra og Frøya:

Ølsmaking, skalldyr og ost: Pakke med 1 overnatting, 2 lunsjer, en 5-rettersmiddag, ølsmaking, omvisning gårdsysteri og transport t/r Fillan: kr 2990 pr pers.

Dag 1: Ølsmaking på Ansnes bryggeri, så Bryggas spesialitet med ferske skalldyr som serveres på bordet. I tillegg en 5-retters opplevelse fra kjøkkenet. Dag 2: Etter frokost går turen til Hitra gårdsmat for omvisning og lunsj.

Opplev fantastisk natur og deilig mat: Pakke med 1 overnatting, 2 lunsjer, en 5-rettersmiddag, ølsmaking, jacuzzi, ribb-tur, transport t/r Fillan: 3690 pr pers.

Dag 1: Ølsmaking på Ansnes bryggeri, før bad i jacuzzi, og Bryggas spesialitet med ferske skalldyr som serveres på bordet.

Dag 2: etter frokost ribbtur til øyrekka utenfor Frøya, og lunsj på Supen Pøbb på Bogøyvær

Havfiske og deilige matopplevelser: Pakke med 1 overnatting, 1 lunsj, 1 middag, ølsmaking, jacuzzi, havfiske med egen båt, transport t/r Fillan: 2990 pr pers.

Dag 1: Ølsmaking på Ansnes bryggeri, før bad i jacuzzi, og Bryggas spesialitet med ferske skalldyr som serveres på bordet.

Dag 2: etter frokost havfiske med egen fiskebåt i skjærgården.

 

Brosjyre med flere matreiser i Trøndelag