Overnatting:

Kuringen Bryggehotell

Kuringen Bryggehotell

Kuringen Bryggehotell – en tradisjonsrik klippfiskbrygge fra 1885 i det gamle kystsentrumet Stoksund. Oppgradert vinteren 2017, med 30 senger i flotte rom. Ellen og Oliver har slått sine røtter fra Stoksund og Tyskland sammen, og gjort stedet til en innbydende perle med hotell og restaurant som serverer kvalitetsmat.

Pris kr 1120,- pr pers i dobbeltrom inkludert 2-retters middag med lokale råvarer.

 

Ørland Kysthotell ligger sentralt like ved hurtigbåtterminalen på Brekstad

Ørland kysthotell

Ørland Kysthotell ligger i kystbyen Brekstad. Hit kommer du med 1 times båttur fra Trondheim, eller med bil via ferje til Fosen. Hotellet tilbyr regional mat med sjømatspesialiteter og panoramautsikt over Trondheimsfjorden. Individuelle rom, som har TV og eget bad med dusj.

Pris kr 990,- pr natt pr pers i dobbeltrom inkludert 2-retters middag med lokal mat.

 

Stokkøya Sjøsenter SUB hus

Stokkøya Sjøsenter SUB hus

Stokkøya Sjøsenter er et arkitektonisk spennende hotell helt ytterst på Trøndelagskysten, med restauranten Strandbaren liggende 2 m.o.h. Overnatting i rom og kysthus, og lokalmat tilberedt av de dyktigste kokkene i bransjen.

Overnatting i standard dobbeltrom med to-retters meny.

Veiledende pris: kr 1190,- per person.

 

Aktiviteter på Fosen:

Stoksund: Pakke med 2 overnattinger m/frokost, 1 lunsj, 2 middager, ølsmaking, lån av sykkel: 2950 pr pers.

Dag 1: Se villaksen hoppe opp Støvelfossen, og besøk Humstad gård med kalv, frittgående griser og ender. Innsjekk Kuringen Bryggehotell, og nyt middag med lokale råvarer.

Dag 2: sykle til Stokkøya og opplev ølsmaking fra Stokkøya Bryggeri, og lunsj med blåskjell hos Stokkøya Sjøsenter, som også gir deg et skalldyrkurs. Om kvelden middag på Kuringen Bryggehotell.

 

Ørland: Pakke med 2 overnattinger m/frokost, lån av sykkel, 2 middager, 1 lunsj: pris kr 2575 pr pers

Dag 1: Besøk Hannah Ryggen-senteret på Ørland Kultursenter. Deretter øyhopping på sykkel mellom de forskjellige øyene Garten, Storfosna og Kråkvåg. Middag på Ørland Kysthotell.

Dag 2: Ta sykkelen til Uthaugsgården. Lunsj på Solvang Gård, deretter Austråttborgen – herregård i tusen år, og Austrått fort – et krigshistorisk tilbakeblikk. Middag på Ørland Kysthotell.

 

Brosjyre med flere matreiser i Trøndelag