Knarren kro

Knarren kro

Kroa har åpent hver helg fra påske til oktober. I skoleferien er det åpent hver dag. Unn deg en stopp på Knarren Kro i det idylliske Knarrlagssundet med marina like ved.

Aktiviteter og opplevelser

Knarren Brygge tilbyr opplevelser knyttet til kystkulturen og sjøen. De hjelper deg å sy sammen det programmet du ønsker deg.

Vandring langs sti

Ta turen langs den merkede turstien på yttersiden av Ulvøya. Her kommer du i nærkontakt med havet og vinden, en flott opplevelse som gir dere det viktige avbrekket og påfyllet av energi. Turstien er ca. 6,5 km i variert terreng. Turen kan starte ved Knarren Brygge.

Kajakk

Knarren Brygge er et fint utgangspunkt for å oppleve Hitras Skjærgård fra kajakk. Kun 1 minutts gange fra Knarren Brygge er Knarrlagsund Fritid lokalisert. Her er det muligheter for leie av kajakk, en grunnleggende innføring i lett padleteknikk og guidede tur i nærmiljøet. Det tilbys variert opplegg med korte eller lange turer. Mulige fotturer til et mål underveis. Dette gir mulighet for mange fine opplevelser sammen med venner eller familie.

RIB

Ønsker du en fartsfylt opplevelse kan en tur med RIB ut i skjærgården anbefales. Pub til pub-runde eller bare en vakker naturopplevelse, våre samarbeidspartnere skreddersyr turer etter ditt ønske.

Tur med fiskebåt

Hitra er et yndet område for havfiske. Vi formidler turer med fiskebåt for større eller mindre grupper.

Det er lekeplass og ballbinge i nærheten.


Center map
Traffic
Bicycling
Transit